Stress Away Massage - kr. 400,-

Denne type massage er en lidt dyb massage hvor der fokuseres på afslapning af dine muskler. Jeg arbejder specielt med hoved, ansigt, nakke, skuldre og ryg. Denne massage er velegnet hvis du lider af arbejdsstress, træthed eller muskelsmerter. Til denne massage bruger jeg økologisk kokosolie.

Denne behandling varer i alt 60 minutter.
Book tid

Terapeutisk Massage - kr. 500,-

Før vi starter med denne type massage tager jeg altid en snak med dig. Jeg vil gerne vide hvor i dine problemer består, så jeg kan give dig den bedst mulige behandling. Ved denne type af massage kan jeg give dig en meget dyb massage, ligesom jeg kan bruge forskellige teknikker som f.eks. hammermassage. Hvis du lider af kroniske nakkesmerter, migræne, skuldersmerter, arm - albuer - eller håndledssmerter, rygsmerter, knæsmerter, ankelsmerter eller smerter i muskler og led skal du vælge denne type massage.

Denne behandling varer i alt 60 minutter.
Book tid

Herbal Compress Massage kr. 400,-

På dansk også kaldet urtekomprimeringsmassage. Det sker ved hjælp af en kompressionsbold. Se billedet foroven. Bolden opvarmes ved hjælp af damp og kroppen masseres med den varme bold, som indeholder mange forskellige urter så som gurkemeje, citrongræs, lime, tamarinblade, kamfer, borneol m.m. Kombinationen af varme og urter hjælper med at reducere smerter i muskler og led ligesom det stimulerer kredsløbet.

Denne behandling varer i alt 60 minutter.
Book tid